Firma Progres Piotr Musiał uzyskała dotację z Unii Europejskiej na przedsięwzięcie „Dywersyfikacja działalności firmy Progres Piotr
Musiał w celu przeciwdziałania negatywnym skutkom COVID-19 w regionie Warmii i Mazur”.
Celem projektu jest jest stworzenie odpowiednio przygotowanej bazy gastronomicznej w celu zdywersyfikowania obecnie
prowadzonej działalności i zwiększenia odporności przedsiębiorstwa na sytuacje kryzysowe.
W ramach projektu zaplanowano zakup nowych środków trwałych niezbędnych do dywersyfikacji prowadzonej działalności w
kierunku wprowadzenia nowych usług – usług cateringu zewnętrznego, komercyjnego.
Efektem realizacji przedsięwzięcia będzie unowocześnienie bazy usługowej, zmiana sposobu dostarczania usług wraz ze zmianą w
dostarczanym asortymencie, a w konsekwencji zwiększenie grupy potencjalnych odbiorców.
Z przedsięwzięcia skorzysta kadra kierownicza, pracownicy firmy oraz odbiorcy usług firmy.
Wartość projektu : 723.732,00 zł
Wysokość wkładu z Funduszy Europejskich: 529.560,00 zł
#KorzyściDlaCiebie #NextGenerationEU #FunduszeUE
Używamy plików cookie na naszej stronie internetowej, aby zapewnić Ci najbardziej odpowiednie wrażenia dzięki zapamiętywaniu Twoich preferencji i powtarzaniu wizyt. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie.